Showrooms

Over ons

Voor het ultieme Italiaanse ‘dolce vita’-gevoel hoeft u niet naar Toscane of Rome. Forzalaqua brengt dit namelijk naar uw eigen badkamer, waar u het iedere dag weer beleeft. Forzalaqua is een bijzondere lijn van badkamer- en sanitairproducten met een even robuuste als elegante uitstraling. Velen zijn al verliefd geworden op de uitzonderlijke combinatie van massief natuursteen en massief eikenhout. De producten worden dan ook met veel liefde gemaakt: op ambachtelijke wijze met de hand.

Om die karakteristieke Forzalaqua-stijl te creëren, reizen we de hele wereld over. Een creatief team van topontwerpers staat garant voor unieke producten, die uw badkamerbezoek veranderen in een ware beleving. Niet alleen de eerste en tweede keer, maar elke dag opnieuw.

Zo werken wij

Geen bestemming is te ver als het gaat om de pure Forzalaqua-kwaliteit. Van een steengroeve in een exotisch land naar uw badkamer: de producten maken een ware transformatie door. Met een kritische blik vliegen we de hele wereld rond om in steengroeven het juiste natuursteen te vinden. Bij het winnen van de steensoorten blijkt de hand vaak nog steeds het beste instrument. Eersteklas vakmensen werken met hart en ziel aan de bewerking van het massieve natuursteen. Voor het hoogwaardige eikenhout geldt hetzelfde: alleen het beste wordt verwerkt in een Forzalaqua-product.

We zien onze ontwerpers graag als kunstenaars die zich laten inspireren door de natuur. Ook Italië, het land van schoonheid, stijl en klasse, is één van de grote inspiratiebronnen. Door verder te kijken dan de gebaande paden weet Forzalaqua u te verrassen. Vanaf de allereerste schets tot en met het definitieve resultaat wordt het product behandeld met de grootst mogelijke zorg én passie.

Onze
producten

Warm, maar toch strak. Robuust, maar tegelijkertijd stijlvol. En vooral: anders dan anderen. Het gevoel dat de Forzalaqua-producten geven, is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Dit kunt u het beste zelf ervaren. Er is een royale keuze uit onder andere wastafels, badmeubels, kasten, waskommen, plateaus, fonteinen, douchebakken en spiegels. Wat deze producten gemeen hebben?

Ze zijn stuk voor stuk met de hand gecreëerd door ware artiesten op hun vakgebied. En dat ziet, voelt en ervaart u. Zodra u de badkamer binnenstapt, zult u een ongekend gevoel van luxe ervaren. Uw badkamer wordt ongetwijfeld één van uw favoriete ruimtes in huis!

Bekijk collectie