Showrooms

Openingstijden

De Forzalaqua outlet in Velp NB is zaterdag geopend 18-7-2020 van 10.00 uur – 15:00 uur.

Producten

In de outletstore van Forzalaqua kunt u mooie b-producten aanschaffen. Dat zijn bijvoorbeeld modellen die al een tijd in een showroom hebben gestaan of -licht- beschadigd zijn. Ook kan het zijn dat u er een uniek exemplaar aantreft, een prototype, dat door onze productontwerpers is gemaakt. Alle producten zijn voorzien van een aangepaste consumenten verkoopprijs. Op de genoemde prijzen geldt geen extra korting. De producten van de Outlet kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Actueel aanbod

Het actuele aanbod van de fabrieks-outlet kunt u uitsluitend op afspraak bekijken aan de infanteriestraat 2b in Velp (bij grave). Het is niet mogelijk artikelen uit de Forzalaqua outletstore telefonisch te reserveren. Er kunnen geen producten uit de reguliere collectie -bij-besteld worden. Voor de aanschaf hiervan verwijzen wij u graag naar de dichtstbijzijnde Forzalaqua dealer.

Levering

Aangeschafte meubels kunnen direct worden meegenomen. Op de producten die worden aangeschaft in de Forzalaqua outletstore geldt geen garantie. Afrekenen kan contant op het moment van de aankoop. Er is geen mogelijkheid voor thuisbezorgen.

Voor vragen over de outlet zijn wij bereikbaar per telefoon en mail:

06-16778815
ralf@forzalaqua.com