Showrooms

Openingstijden

De Forzalaqua outlet in Cuijk Noord-Brabant is zaterdag’s te bezoeken op afspraak tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

Producten

In de Outletstore van Forzalaqua in Cuijk, kunt u mooie B-producten kopen. Dat zijn bijvoorbeeld modellen die al een tijdje in een showroom hebben gestaan, licht beschadigd zijn of ongebruikt retour zijn gekomen. Ook kan het zo zijn dat u er een uniek exemplaar aantreft, een prototype dat door onze productontwerpers is gemaakt. Alle producten zijn voorzien van een aangepaste consumenten verkoopprijs. Op de genoemde prijzen geldt geen extra korting. De producten van de Outletstore kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Actueel aanbod

Het actuele aanbod van de fabrieksoutlet kunt u uitsluitend zaterdag’s op afspraak komen bekijken aan De Nieuwe Erven 12 te Cuijk. Het is niet mogelijk om artikelen uit de Forzalaqua outletstore telefonisch te reserveren. Er kunnen geen producten uit de regulieren collectie bijbesteld worden. Voor de aanschaf hiervan verwijzen wij u graag naar de dichtstbijzijnde Forzalaqua dealer.

Levering

Aangeschafte meubels kunnen direct worden meegenomen. Op de producten die worden gekocht in de Forzalaqua outletstore geldt geen garantie. Afrekenen kan contact op het moment van de aankoop. Er is geen mogelijkheid voor thuisbezorgen. Voor vragen over de outlet zijn wij bereikbaar per telefoon: 0652415918

Maak nu een afspraak!

 

FAQ

Voor wanneer kan ik een afspraak maken om langs te komen?
U kunt een afspraak maken via Marktplaats. Voor op zaterdagen om 13.00 uur, 13.30 uur, 14.00 uur, 14.30 uur en 15.00 uur. Geef aan welke zaterdag en welk tijdstip uitkomt voor u. Zorg dat u vanuit ons een afspraak bevestiging krijgt via Marktplaats, dan weet u zeker dat wij aanwezig zijn.

Waar kan ik het stookhout ophalen?
Forza Warehouse
Infanteriestraat 2b
5363 VW Velp Noord-Brabant

Wanneer kan ik het stookhout ophalen?
Wij zijn maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 16.00 aanwezig