Showrooms

Commercieel/administratief medewerker binnendienst Partime

 

Hart voor klanten en een administratieve duizendpoot?

 

Op onze verkoop binnendienst in Velp NB hebben wij dé functie voor je als Commercieel/administratief medewerker binnendienst (Parttime)

 

In deze parttime functie op de commerciële binnendienst van Forzalaqua speel je een belangrijke rol in de groei van onze klanttevredenheid. Je ontvangt aanvragen en bestellingen van nieuwe en bestaande zakelijke relatie’s uit Nederland, Belgie, Duitsland en en Engeland. Je zorgt ervoor dat alles van a tot z goed in het systeem staat en overtreft steeds weer de verwachtingen van onze dealers. Omdat jij al enkele jaren ervaring hebt in een commercieel-administratieve functie, is deze zelfstandige en commerciële functie jou op het lijf geschreven. Samen met je collega’s op de afdeling bereik je de mooiste resultaten.

 

Administratie & klantcontact? Laat dat maar aan jou over!

 

Je takenpakket bestaat onder andere uit orderadministratie en het ondersteunen van de accountmanager(s) en internationale agenten. Dit alles vraagt om nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en overtuigingskracht. Dankzij je mbo(+)-opleiding in commerciële of administratieve richting, je gevoel en affiniteit met CRM-systemen, leer je de processen op en buiten de afdeling snel kennen. Je onderhoudt contacten met klanten en collega’s en volgt afspraken tijdig en zorgvuldig op. Dit doe je in perfect Nederlands, en met een beetje geluk ook in het Engels en Duits.

 

Join a winning team

 

Het A-merk forzalaqua staat voor de fraaiste badkamermeubelen van massief eiken, voorzien van een unieke natuurstenen wastafelblad. Een aanwinst voor elke badkamer en hotelkamer in de Benelux en andere West-Europese landen. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting, kun je je volop ontwikkelen en zijn er doorgroeimogelijkheden. Werken voor forzalaqua betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Er is ruimte voor initiatieven en ideeën. Je komt te werken in een open, directe omgeving in een betrokken en gezellig team. Je zou bijna vergeten dat het werk is!

 

Enthousiast geworden?

 

Stuur dan uiterlijk 25 november 2018 een email of brief met motivatie en CV naar: j.bardoel@forzalaqua.com. Hopelijk tot snel!

Team Forza